Welkom op mijn website,... we hebben de pagina verhuist naar www.zenflevoland.nl
Jouw webbrowser zal daar automatisch naar toe gaan.
Mocht de browser dit niet doen, klik danhier om er alsnog te komen. Zen meditatie in Flevoland, Welkom bij Zentrum Flevoland 

Home
Zen
Leraren
Cursus
Inschrijfformulier
Winkel
Retraite
Bedrijven
Lokatie
Contact
 

Home Zen.nl
 


 

Illlustratie Dick Bruna
copyright Mercis bv, 1992. 


Zen.nl Flevoland start per 1 april onder de nieuwe naam :

Zen Centrum Flevoland. Een nieuwe website is under construction

contact:

wamdeboer@outlook.com 06 2323 0908 (Wim de Boer, docent)

Introductiecursus

De introductiecursus geeft je de mogelijkheid de basisbeginselen van Zen eigen te maken. Je leert mediteren en daarnaast staan er tal van andere thema's op het programma, waaronder concentratie, omgaan met emoties en stress, aandacht, geluk en keuzes maken. Aan het eind van elke bijeenkomst is er thee en gelegenheid voor vragen.

Maandag 16 januari 2012 start Zen.nl Flevoland weer een volgende introductiecursus op de maandagavond van 19.45 uur- 21.30 uur. Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier. Plaatsing op volgorde van inschrijving.

De kosten voor de 10 lessen zijn 185,-- . Studerenden tot 20 jaar 20% korting op lesgeld. Meditatiekussentje verkrijgbaar voor 45,--

De cursus wordt gegeven door Wim de Boer.

De lessen vinden plaats in Lelystad-haven Adres: Binnendijk 58 8244 AH,  zie routebeschrijving). GEEN LES op 27 februari(herfstvakantie). Laatste les 26 maart(onder voorbehoud).

Gevorderdencursus

Deze cursus is voor hen die minimaal de introductiecursus hebben gevolgd. Nieuw is persoonlijk onderhoud met de leraar en mogelijkheid tot KOAN studie. Voor de volgende cursus voor gevorderden is er een wachtlijst, waar je je voor kunt inschrijven. De planning voor deze cursus is nog open.

Opgeven via het inschrijfformulier.

Zenfit

De ultieme manier van het onderhouden van je Zen discipline. 1x per 2 weken. De onderwerpen van de teisho's worden door de groep bepaald aan de hand van gebeurtenissen uit het dagelijks leven. Kosten 30,-- per maand. In juli en augustus geen Zenfit wegens zomerreces.

Geef je op via het inschrijfformulier.